Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Akce a slevy
-
Koření a přísady
-
Střeva a síťky
-
Řeznické potřeby
-
Krájení
-
Obalový materiál
-
Řeznické stroje Dadaux
-
Gastro vybavení
-
Kuchyňské potřeby
-
Kuchyňské nádobí
-
Sanita a mytí
-
Pracovní a ochranné pomůcky
-
Udírny Bradley
-
Grily Weber
- Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Herold pro Vás
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
Zabijačkový guláš
Postup:
- Maso a droby omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na kostky 2×2 cm. Na sádle dozlatova osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostky nakrájeného masa a drobů, mimo mozeček. Zamícháme a po chvilce zaprášíme mletou paprikou. Za občasného míchání a mírného podlévání teplou vodou dusíme ve vlastní šťávě. Potom osolíme, okořeníme a za občasného podlévání dusíme. Když je maso ze dvou třetin měkké, zaprášíme hladkou moukou, kterou zarestujeme, přidáme odblaněný mozeček nakrájený na kousky, třený česnek a dusíme tak dlouho, až se tuk oddělí od šťávy a maso je zcela měkké.
Suroviny na guláš:
- 700 g vepřové krkovičky vykostěné
- 400 g vepřového laloku
- směs drobů: vepřová ledvinka, slezinka, půl vepřového jazyku, kousek srdce, kousek jater, mozeček, kousek krvavého masa
- 300 g syrové cibule
- 150 g škvařeného vepřového sádla
Koření na guláš:
- 30 g sladká paprika
- sůl
- třený česnek
- kmín
- 60 g hladké mouky